Forside / Artikler / Flyeralarm har et tæt samarbejde med re-sellers
Flyeralarm har otte specialiserede produktionsenheder i Tyskland

Flyeralarm har et tæt samarbejde med re-sellers

Jonas Lambæk, Country Manager Flykeralarm, Norden

Jonas Lambæk er leder af Flyeralarms nordiske salgskontorer, der i Danmark har til huse i centrum af København. De har også netop startet nyt salgskontor op i Sverige.

Otte produktionssteder

Selve produktionen finder sted på otte produktioner i Tyskland. Det er et set-up, der betyder, at de kan køre en meget effektiv produktion med total udnyttelse af udstyret. På den måde spares der på den miljømæssige påvirkning, forklarer Jonas Lambæk.

Flyeralarm kan også levere FSC-standardiserede tryksager, og flere af deres produktionssteder er også certificeret Blauer Engel mærket på tryksager (det svarer til det danske Svane-mærke).

De otte specialiserede produktionsenheder sikrer ikke bare en effektiv produktion, der er til gavn for tryksagens miljøpåvirkning.

– I forhold til miljøet går Flyeralarm forrest i branchen, lyder kommentaren fra Jonas Lambæk, og han fortsætter: – Gennem puljetryk-processen kan der spares op til 70 procent CO2. Et puljetryk er den pladsbesparende placering af så mange trykordrer, som muligt, på én trykplade. Herved kan der produceres væsentligt mere ressourcebesparende og effektivt. Flyeralarm har perfektioneret puljetryk-processen til den industrielle produktion, og har på den måde revolutioneret printbranchen.

De otte specialiserede produktionssteder sikrer også en stor faglig viden og erfaring inden for produktion af de forskellige fagområder.

– Derfor kan vi garantere god tysk kvalitet for alle vores produkter – uanset om det er et skilt, et visitkort, et magasin eller et mundbind med print. Men det er ikke blot kvaliteten og effektiviteten, fagligheden sikrer. Det gælder også leveringssikkerhed, som sammen med leveringshastighed, pris og naturligvis kvaliteten er det vores kunder vægter højt, siger den danske Flyeralarm-direktør, og han fortsætter:

– Mange kunder vælger os på grund af pris og leveringstid, og de vender tilbage på grund af kvalitet og håndteringen.

Hvem er kunderne?

– Vi har en blanding af business-to-business-kunder og resellers. Omkring 50 procent af vores kunder er resellers, oplyser Jonas Lambæk.

Mange af resellers-kunderne hos Flyeralarm har selv en mindre produktionsmulighed, men søger derudover en samarbejdspartner til opgaver, de ikke selv kan løse, eller som de ikke kan løse til en fornuftig pris.

– Ja, og hvorfor ikke også bruge os til alle ”rugbrødsopgaverne”. Det er jo blandt andet her vores store styrke ligger med de otte topspecialiserede og effektive produktionssteder. Mange trykkerier kan også med fordel tage en snak med os, når de for eksempel skal investere i nyt udstyr. Hvis de ved, hvad vi med fordel kan hjælpe dem med, så er de bedre rustet til at vælge det udstyr, der kan give størst udbytte for dem, forklarer Jonas Lambæk.

Onlineshoppen

Flyeralarm er bygget op omkring deres omfattende online-shop, hvor ordrerne indlægges.

– Vi udvider og justerer løbende vores produkter. Og vi arbejder også kontinuerligt med oplevelsen på vores hjemmeside. Den skal være omfattende men enkel og inspirerende for kunderne at benytte, kommenterer Jonas Lambæk.

Vækster hvert år – også i 2020

Flyeralarm har været repræsenteret med dansk salgskontor siden 2017, og de er vækstet med to-cifrede tal hvert år, dog nåede de i 2020 kun næsten en to-cifret vækst. Men det var en vækst, hvor branchen i Danmark generelt oplevede en to-cifret nedgang i omsætningen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.