Forside / Nyheder / Medier / Syntetisk papir til tonerprint velegnet til Covid-19 skiltning
Billedet er lånt hos Agfa.

Syntetisk papir til tonerprint velegnet til Covid-19 skiltning

Agfa tilføjer SYNAPS XM110 til SYNAPS-papirporteføljen. Med en tykkelse på bare 0,1 millimeter repræsenterer det den tyndeste type SYNAPS XM og gør det velegnet til applikationer såsom billetter og skiltning.

SYNAPS XM110 kan printes på alle almindelige tørtonerprintere og multifunktionelle kontorprintere med standard printindstillinger som for almindeligt kontorpapir. Sammen med sin antistatiske behandling for at forhindre papirstop giver det mulighed for hurtigt og effektivt at producere fx tilpasset COVID-sikkerhedsskiltning uden behov for tid og omkostningskrævende laminering.

Jeroen Brijs, forretningsudvikling & produktchef for SYNAPS, siger:
–SYNAPS XM110 er et supplement til vores eksisterende kvaliteter og giver muligheder for udvidelse til nye anvendelsesområder. Ved at tilbyde tyndere materialer til applikationer, der ikke har brug for en større tykkelse, undgår vi også unødvendigt materialeforbrug.

SYNAPS XM110 har samme kerne- og toneracceptlag som de eksisterende XM-produkter og er tilgængelig i dag i standard arkformater, mens specielle ark- og rulleformater kan leveres efter anmodning.

Om SYNAPS

SYNAPS er et polyesterbaseret trykmedie udviklet, produceret og markedsført af Agfa. Den fås i to versioner baseret på særskilt printteknologi til offset- og elektro-ink (SYNAPS OM) og xerografi eller tør toner (SYNAPS XM). Både OM- og XM-produkter fås i forskellige tykkelser, og OM inkluderer også en selvklæbende type. Brugen af SYNAPS er drevet af applikationer, der kræver indendørs eller udendørs holdbarhed uden behov for laminering, såsom tags, skiltning, etiketter, plakater, menukort.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.