Forside / Nyheder / Kommunikation / Velkommen til gratis online-messe

Velkommen til gratis online-messe

I næste uge åbner Sign & Print Connect-messen, som under normale omstændigheder ville have været en fysisk messe. Men mens de i andre lande må vente på at mødes fysisk, drager vi i Skandinavien fordel af vores tekniske know-how og gode bredbåndsforbindelser. Messen gennemføres udelukkende via computeren.

Nyt på dette års messe er, at der vises store maskiner, der er geografisk placeret andre steder. De bliver besøgt ved hjælp af et kamera og en mikrofon. Nyt på dette års messe er også, at alle kan deltage uanset, hvor de befinder sig. Et godt internet er alt, hvad der kræves.

Find kontakt eller se selv

I stedet for at trykke en ekspert i hånden, skal du nu trykke på en knap og et sekund senere har du en billedsamtale med vedkommende. Hvis det føles akavet, kan du i stedet se dig omkring på standen, læse om nyheder og klikker på videoer.

Leder du efter et seminar? Så er er 12 kanaler – ligesom på tv. Og alle programmerne handler om os. Om vores branche. Du kan stille spørgsmål direkte via mikrofonen – hvis du vil. Ellers kan du slukke for dit kamera og din mikrofon og bare lytte med.

Alt er live

Alle seminarer er live. Du kan ikke gå ind bagefter og se dem. De sker, når de sker, og så er de forbi.
Hvis du er blevet fyret under krisen, vil messens tre dage være en ren uddannelse. Hvis du er på arbejde, skal du beslutte, om du vil afsætte en, to eller tre dage til messen. Indholdet kan let holde dig optaget fra 9. februar kl. 8 til 11. februar kl. 16. Et råd er at afsætte tid, ligesom du skulle på en messe. Forkæl dig selv med denne unikke chance for at se på alt nyt og tale med eksperter, der ellers kan være utroligt vanskelige at få fat i.
Vær ikke bange for teknologi. Brug det. Gå til messen midt i en tid, hvor vi ellers ikke kan mødes.

Hvordan sker det?

Du går ind på signprintconnect.se og registrerer dig. Derefter kan du klikke på en kanal og følge en præsentation. Du kan zappe videre, indtil du finder den rigtige. Rul derefter ned og klik på et firmalogo. Se deres kontakter. Tryk på en og start med at tale. Hvis det er travlt, skal du booke et senere tidspunkt. Så vil personen ringe til dig på det tidspunkt.

På standene kan du gå rundt og se på produkter og læse uden at nogen kontakter dig. Du kan se dig omkring i fred. Ingen fra udstilleren vil se dig, før du vælger at trykke på sælgerens knap og søger kontakt. Hvis du vil, kan du besøge hver enkelt udstiller på messen uden at tale med nogen.

Artiklen er skrevet af Peter Ollén, indehaver og chefredaktør af Sign og Print, Sverige og Norge.

Produktsøgning

Leder du efter et specifikt produkt? Brug messens produktsøgning. For eksempel klikker du på etiketprintere og ser straks ti stykker. Du klikker på den første og vælger, om du vil kontakte en sælger eller læse på egen hånd. Du går tilbage og klikker på det næste produkt. Ingen risiko for at misse nogen. Her finder du dem alle.

Det er muligt at besøge messen med din mobiltelefon, men du får helt klart den bedste oplevelse, hvis du sidder ved computeren.

Velkommen til signprintconnect.se. Tilmelding er gratis. Vi ses den 9.-11. februar mellem kl. 8.00 og 16.00.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.