Forside / Nyheder / Ledelse / Heidelberg: Et salg glippede, et nyt er sat i værk

Heidelberg: Et salg glippede, et nyt er sat i værk

Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) indledte sidste år en ny strategi for forretningen, som blandt andet indebar, at de ville frasælge Gallus. Denne handel er desværre ikke blevet realiseret, da køber ikke har indbetalt købesummen. Men Heidelberg fortsætter systematisk den fortsatte gennemførelse af planen.

Det betyder, at de nu sælger virksomheden Print Media Academy (PMA) i Heidelberg til et luxembourgsk investeringsselskab. Salget baner vejen for en ny og fremadrettet brug af Print Media Academy-bygningen centralt i byen.

Heidelberg har allerede samlet deres medarbejdere fra PMA-bygningen i Heidelberg i Wiesloch / Walloch.

– For os er salget af PMA det næste logiske skridt i vores dagsorden. Vi er opmærksomme på, at salget har en signaleffekt: Vi vil dog fortsat være tæt forbundet med byen såvel som regionen i fremtiden. Samtidig tiden er vi overbeviste om, at skiftet af ejerskab åbner nye, forskellige perspektiver for byen og lokalbefolkningen, udtale Rainer Hundsdörfer, administrerende direktør for Heidelberger Druckmaschinen AG.

– Med provenuet fra salget kan vi endnu en gang styrke vores likviditet i det vedvarende udfordrende Covid 19-miljø og yderligere øge vores økonomiske stabilitet på lang sigt gennem fremtidige omkostningsbesparelser, lyde fortsættelsen fra Rainer Hundsdöfer. Styrkelsen af likviditeten er nok et kærkomment plus, nu hvor salget af Gallus-gruppen ikke blev gennemføt som planlagt.

Heidelberg vil beholde sit hovedkvarter og repræsentationskontor i lejede lokaler i PMA og vil derfor fortsætte med at være repræsenteret i deres ”navneby”.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.