Forside / Nyheder / Ledelse / Schur Labels bygger nyt og flytter til Horsens
Den ny Schur-fabrik bygges i forlængelse af Schurs eksisterende bygninger på Fuglevangsvej.

Schur Labels bygger nyt og flytter til Horsens

2021 er året, hvor Schur-koncernen kan fejre 175-års jubilæum som familieejet virksomhed – men det bliver også året, hvor Schur Labels flytter til Horsens. De er i fuld gang med byggeriet af den nye fabrik, som ventes klar i midten af juli. Den bygges i forlængelse af Schurs eksisterende maskinfabrik, Schur Technology, som i årtier har ligget i Horsens.

Produktionen af etiketter er et relativt nyt forretningsområde for Schur, som de fik i forbindelse med opkøbet af Emballagegruppen i Vejle i 2019. Emballagegruppen havde to primære forretningsområder, henholdsvis en produktion af kartonemballage og en produktion af etiketter (tidl. Dan Labels).

Emballageproduktionen fortsætter i de bygninger i Vejle, som fulgte med købet. Etiketproduktionen foregår endnu i lejede bygninger, men flytter altså til sommer til den nye produktionsfacilitet i Horsens.

Johan Schur udtaler til Horsens Folkeblad:
– Vi skulle enten forlænge lejekontrakten eller bygge noget nyt. Men noget af produktionsudstyret i Vejle er af lidt ældre dato, og når vi nu har valgt at bygge ny fabrik, vil vi samtidig investere i nyt produktionsudstyr med et moderne digitalt setup, som kan gøre os endnu mere konkurrencedygtige på markedet.

Du kan læse hele artiklen her.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.