Forside / Nyheder / Ledelse / Vibeke Hartkorn er ny bestyrelsesformand for NS System
Vibeke Hartkorn, ny bestyrelsesformand hos NS System (billedet er lånt hos vibekehartkorn.dk).

Vibeke Hartkorn er ny bestyrelsesformand for NS System

Den 1. januar startede et nyt kapitel hos NS System. Grundlægger Claus Rask har besluttet sig for at træde tilbage som bestyrelsesformand for at nyde en velfortjent pensionering med sin kone og familie.

Hans efterfølger har været en del af bestyrelsen siden 2013, og NS System fortæller i en pressemeddelelse at de er glade for at kunne byde Vibeke Hartkorn velkommen som ny formand.

Vibeke Hartkorn er selv en etableret virksomhedsejer, og rådgiver en bred vifte af internationale og nationale virksomheder inden for forretningsvækst og kommunikationsstrategi. Hendes private og offentlige bestyrelseserfaring strækker sig over 13 år.

Vibeke Hartkorn udtaler:
– NS System er en virksomhed med stærke værdier, produkter af høj kvalitet og fokus på kundeværdi. Nu er vi ved at opbygge og udføre en stærk strategi med bæredygtig produktion. Efter at have styret overgangen til automatisering med succes ser jeg frem til at bringe virksomheden ind i fremtiden med støtte fra mine meget dygtige og ambitiøse bestyrelseskollegaer Lars Nonbye og Gitte Skouenborg Lasnier.

Vibeke Hartkorn er blandt andet kendt som tidligere nyhedsvært på DR og forfatter til flere bøger.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.