Forside / Nyheder / Marked / Schur Labels overtager Interkets danske afdeling
Fra venstre: Johan Schur, Carl E. Parkander, Kirsten Olesen, Hans Schur og Hans Christian Schur

Schur Labels overtager Interkets danske afdeling

Schur Group og Interket Group har indgået en aftale om, at Interkets danske etiketaktiviteter fusioneres med Schur Labels A/S. Det betyder, at Interket Group frasælger sin drift og aktiver i Danmark mens Interket A/S forbliver holdingselskab for Interket Group.

Hans Schur, administrerende direktør hos Schur International Holding, siger: – Siden 2019 har produktion af etiketter været en del af vores portefølje, og vi har opdaget store synergier med de andre aktiviteter i vores gruppe. At fusionere Schur Labels med Interket Denmark er en enestående mulighed for os at samle de to virksomheder i vores nye produktionsenhed i Horsens.
Schur Labels bliver dermed en af de største aktører på det danske etiketmarked.

Efter frasalget af sine aktiviteter i Danmark skal Interket Group yderligere øge fokus på sine mere strategiske markeder i Holland, Storbritannien, Tyskland, Sverige og Frankrig, hvor der, efter sigende, er flere interessante projekter i gang.

Interket Groups CEO Carl Parkander udtaler: – Det danske marked udgør en begrænset del af Interket Group, og vi har i nogen tid vurderet forskellige muligheder for at styrke vores position, herunder de nylige investeringer i en digital printplatform. Da denne mulighed opstod, så vi straks den industrielle logik og potentialet i at fusionere de to virksomheder og skabte en ny stærk konkurrent inden for det danske etiketmarked med base i Horsens.

Interket Denmark skifter navn til Schur Labels pr. 1. marts, men virksomheden forbliver i sine nuværende bygninger, indtil de nye faciliteter i Horsens er klar.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.