Forside / Nyheder / Ledelse / Get Labels fejrer 10 år og en virksomhed i udvikling

Get Labels fejrer 10 år og en virksomhed i udvikling

Get Labels i Lystrup sælger, som navnet antyder, hovedsageligt produkter inden for etiketter, tape og poser med tryk samt diverse tryksager, men også inden for reklameartikler af næsten enhver art. Hos GET LABELS forsøger de at imødekomme kundernes ønsker, og finde den rigtige løsning til den rigtige pris.

Mandag den 1. marts fejrer virksomheden 10 års jubilæum, og på trods af et for de fleste vanskeligt 2020, så oplevede Get Labels et vækstår, hvor salget pænt oversteg 2019.

Årsagen til væksten skyldes bl.a. at så mange arbejdede hjemmefra og forretningerne var lukkede. Folk vænnede sig til at handle online, og der blev sendt mange pakker rundt i landet.

– Vi sælger jo blandt andet indpakningstape, så det øgede online salg i Danmark, betød, at flere skulle bruge indpakningstape, forklare Bjarne Høed Jensen, der er indehaver af virksomheden.

Bjarne Høed Jensen forudser, at vi til sommer, når vi alle nok er blevet vaccineret, og landet lukker op igen, vil opleve lidt af en forbrugsfest, så han har også brugt Corona-perioden på at udvikle virksomheden, så de er klar til at betjene kunderne.

– Ja, vi har udvidet med en stor HP latex printer og ansat to erfarne herrer fra den grafiske branche. Det er Lars Tornvig (th), også kendt som Skilte-Lars. Lars har tidligere arbejdet med storformatprint hos AKA Print og Lasertryk. Og Ole Schmidt (tv), som tidligere har været kontaktchef hos Buchs i Randers, er nu kontaktchef hos os. Hermed er vi gearet til mere vækst i tiden fremover, fortæller Bjarne Høed Jensen.

Det betyder at virksomheden, som indtil nu har serviceres omkring 3.000 kunder, nu kan pleje og udvikle kunderelationerne endnu bedre end tidligere, og der vil samtidig være mere kapacitet til de stadig flere nye kunder, der hver eneste uge kommer til.

– Vi fejrer 10 års fødselsdag med god tro på fremtiden – Corona stopper en dag, og så er vi klar, lyder det fra Bjarne Høed Jensen.

Print og Medier ønsker tillykke med fødselsdagen!

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.