Forside / Nyheder / Marked / Nu er det endnu lettere at surfe på Onlineprinters shop

Nu er det endnu lettere at surfe på Onlineprinters shop

Onlineprinters startede i 2004 som et af de første trykkerier med at sælge sine trykprodukter online. Frem til i dag er sortimentet vokset til mere end 5.000 trykprodukter, som kunder i hele Europa kan bestille i millioner af forskellige varianter.

Ny skabelon gør det muligt at surfe komfortabelt med alle mobilenheder

Sideløbende med det stigende udbud har shoppen også videreudviklet sig og ændret udseende. Som del af en grundlæggende ændring af designet har onlineshopperne nu fået en hel ny opbygning. Takket være den nye skabelon med større lyse områder virker shoppen nu mere klar og åben.

– Dermed har vi nu også skabt de tekniske forudsætninger for, at kunderne kan surfe komfortabelt med deres smartphones og tablets, og det helt frem til produkternes detaljesider og gennem hele bestillingsprocessen, fremhæver Christian Würst, Chief Commercial Officer (CCO) hos Onlineprinters.

Især for onlinetrykprocessen vil desktop-versionen dog fortsat have en stor betydning, når de skal uploade deres trykfiler som afslutning på deres bestilling. Men før og efter surfes der imidlertid flittigt på mobile enheder.

– Vores kunder vil gerne finde information om vores trykprodukter på forhånd eller tracke deres bestilling, efter at købsprocessen er afsluttet. Og præcis dette sker i stigende grad med mobile enheder, forklarer Christian Würst.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.