Forside / Nyheder / Medier / Du kan spejle dig i blank sort PPF fra LLumar

Du kan spejle dig i blank sort PPF fra LLumar

vikiallo kampagnebanner juni 2021

Så kom der en helt blank sort PPF indpakningsfolie. Den har været efterspurgt længe. Men nu er den på markedet og på lager hos vikiallo.

Enhver af de tidligere eksisterende sorte indpakningsfolier har ”appelsinhud’”og mangler den blanke effekt mange efterspørger.
Gloss black paintprotection fra LLumar har en gloss og dybde, der langt overgår en sort blank indpakningsfolie. Den er selv-helende som de øvrige LLumar PPF. Den holder sig blank og bliver ikke ridset og mat over tid.

Og anvendelsesmulighederne er mange: Et blankt sort tag. Sorte sidespejle. Sort beskyttelse af læssekant og indstigning. Helindpakning af biler. Fribord på båd. Ja kun fantasien sætter grænser!

Folien er lige så nem at montere som de øvrige LLumar PPF, og monteres med FilmOn som ”slip solution” og HI-TAK som ”tack solution”.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.