Forside / Nyheder / Ledelse / Uge 12 står i FSC-tegnet

Uge 12 står i FSC-tegnet

Vikiallo kampagnebanner november 2021

FSC er et internationalt miljømærke, der benyttes til træ og papir. FSC-mærket skal give brugerne sikkerhed for ansvarlig skovhugst og gode forhold for de lokale, der bor og/eller arbejder med skovhugst. FSC handler om både miljø, mennesker og økonomiske forhold.

Formålet med den årlige FSC-uge er at sprede kendskabet til FSC-mærket og fremhæve den forskel, alle der arbejder med eller køber FSC-certificerede produkter er med til at gøre for skovene.FSC-ugen 2021 har særligt fokus på FNs 17. verdensmål, som handler om partnerskaber for bæredygtig udvikling. Der skal fokus på, hvordan vi sammen skaber positiv forandring lokalt og globalt.

Alle certificerede virksomheder og licenshavere har mulighed for at deltage i FSC-ugen. En af virksomhederne er Stibo Complete, der blev FSC-certificeret allerede i 2000, men i mere end 30 år har de produceret tryksager af materialer fra velforvaltede skove, og sådan vil det fortsætte, skriver de i deres nyhedsbrev.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.