Forside / Nyheder / Medier / Polyesterfolier, der skifter farve

Polyesterfolier, der skifter farve

vikiallo kampagnebanner juni 2021

En folie, to farver: Det tilbyder Aslan, den tyske producent af selvklæbende folier, der nu lancerer  Colourshift Aslan SE 70 og Colourshift Aslan SE 71. Farverne skifter afhængigt af synsvinklen og fås i to gennemsigtige og fire uigennemsigtige versioner.

Begge polyesterfolier er særligt velegnede til brug på glatte overflader og er derfor ideelle til butiksvinduer, dekoration på vægge eller til salgsdisplay.

Colourshift Aslan SE 70 er en 110 μm tyk, blank PVC-fri polyesterfolie med en speciel belægning. På grund af det opløsningsmiddelbaserede polyacrylatklæbemiddel med dets semi-permanente klæbeegenskaber kan den gennemsigtige farvede folie bruges både indendørs og udendørs.

Kan ses fra begge sider

Folien fås i to forskellige versioner er: “Nebula” og “Solar”, som begge har forskellige farvegradienter. Hvis folien limes på glas, kan farveændringseffekten ses fra begge sider, oplyser producenten. Dette kan være specielt interessant for dekoratkion af udstillingsvinduer.

Holdbarheden udendørs oplyses til at være op til to år. Colourshift Aslan SE 70 folier findes i 50 x 1,37 meter og 12,5 x 1,37 meter.

Farveændringsfolie med opacitet

De fire folievarianter af Colourshift Aslan SE 71 er også velegnede til iøjnefaldende logo-plots, breve, slogans eller væg-dekorationer. Ifølge producenten er den 190 μm tykke PVC-folie, der er lamineret med en blank, specielt belagt polyesterfolie, særligt velegnet til indendørs brug. Den er udstyret med en permanent polyacrylatlim og er derfor benyttes på alle flade overflader. Colourshift Aslan SE 71 fås i målene 24 x 1,20 meter.

Den uigennemsigtige klæbende folie fås i fire farvevarianter: “Aurora” skifter fra lyserød til lyseblå, “Alpha” fra magenta til gul, “Andromeda” fra kobber til grøn og “Plasma” fra mørkeblå til grøn. Med de fire folier bliver det muligt at skabe ægte blikfang ved kassen, i udstillingsvinduer eller på udstillingssteder.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.