Forside / Nyheder / Marked / Nyt online community for Canon storformatbrugere

Nyt online community for Canon storformatbrugere

vikiallo kampagnebanner juni 2021

Canon åbner nu et helt nyt online community, graphiPLAZA, for eksperter inden for grafisk storformat. Der er fri adgang til platformen for kunder, partnere og medarbejdere. graphiPLAZA tilbyder et globalt netværk af ekspertise og giver mulighed for at forbedre forretningspraksisser.

Med plaformen graphiPLAZA får man nu muligheden for at blive informeret om de nyeste markedstendenser, blive inspireret af ’best practices’ fra hele verden og opdage nye, spændende applikationer. Den tilbyder en omfattende producent-uafhængig medieprofildatabase, der er kompatibel med Canons Arizona flatbed og Colorado rulle-til-rulle print-familier. Bruger- og teknisk dokumentation samt firmware og softwareopdateringer er tilgængelige inden for kun få klik. graphiPLAZA tilbyder et interaktivt forum, som er opdelt i forskellige emner, som gør det muligt at diskutere og debattere internt med kolleger i branchen.

– Storformatprint er en branche, som trives med kreativitet. Det er fantastisk at se så mange applikationer, vi kan adressere, og hvordan vores kunder, partnere og specialister altid finder nye og bedre måder at bruge vores teknologi på. Vores ambitioner med lanceringen af graphiPLAZA er at forbinde hele vores fællesskab – kunder, partnere og vores egne specialister – og åbne op for det kreative potentiale for alle, fortæller Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Canon Production Printing.

Platformen, som er fuldt ud GDPR-kompatibel og opfylder Canons sikkerhedsforanstaltninger, er håndteret af et medarbejderteam fra Canons Production Printing hovedkontor og støttet af Canons regionale salgsorganisationer.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.