Forside / Nyheder / Marked / Den virtuelle Drupa-messe åbner

Den virtuelle Drupa-messe åbner

vikiallo kampagnebanner juni 2021

Med 212 udstillere fra hele verden er det lykkedes Drupa at samle et stort antal udstillere til deres virtuelle messe virtual.drupa. Der er en pæn repræsentation af velkendte virksomheder som fx Heidelberg, HP, Kodak, Konica Minolta og swissQprint, men åbenlyst også mange, som har valgt ikke at deltage. Udstillingen åbner online den 20. april.

Messen tilbyder tre kommunikationskanaler: konference, udstilling og netværk. Ved at tilmelde sig online, får man adgang til at booke deltagelse i konferencer og ny teknologi eller markedsudvikling, at kunne besøge de virtuelle stande og se videoer og endelig at kunne komme i kontakt med andre deltagere og udstillere. Nedenfor kigger vi på forhåndsinformationen fra enkelte af udstillerne. Nederst finder du link til messen.

Heidelberg

Heidelberg sætter med Prinect Press Center XL 3 nye standarder inden for driftsfilosofi. Fordyb dig i et interface som er helt nytænkt og klarere end nogensinde før. Det sætter nye standarder for brugeroplevelsen på Speedmaster.

Speedmaster-operativsystemet med intuitiv berøringskontrol på 24-tommer multi-touch screen gør den praktiske kontrol af den nye Speedmaster til en oplevelse. Indstillinger kan kaldes frem med én berøring. Integrerede hjælpefunktioner på 27 sprog eliminerer lange søgninger. Speedmaster-operativsystemet leverer en hurtig, enkel og navigeret brug af alle maskinens funktioner.

For første gang er Push-to-Stop mulig på alle Speedmaster-maskiner. Den patenterede Intellistart 3 definerer alle de nødvendige trin til jobskiftet uden nogen indblanding fra operatøren og giver maksimal gennemsigtighed på tværs af alle processer.

Prinect Press Center XL 3 forbinder trykpressen med trykkeriets Prinect-workflow. Jobdata kan overføres og gøres tilgængelige i en automatisk defineret rækkefølge. Produktionsdataene returneres ligeledes automatisk. Drag fordel af fremragende datastyring, enestående forudindstillinger, opdaterede produktionsdata og informative rapporter.

HP

HPs PageWide Web Press T250 HD med HP Brilliant Ink i PageWide-serien er nu endnu bedre end nogensinde før. Med HP Brilliant Ink, fås en endnu bredere og mere levende farveskala plus mulighed for print på bestrøget offset papir. Det gør den perfekt til magasiner og hæfter, direct mail, transaktionsprint m.v. Kun HP tilbyder kontinuerlig opgradering af hver eneste PageWide-rotationspresse.

Konica Minolta

Det primære fokus vil være på at bistå kunderne med deres digitale transformation. Dette omfatter web-til-print med AccurioPro Flux, printkontrolrum med AccurioPro Dashboard, AccurioPress C4080-serien og C14000-serien med integreret tilskæring – samt Konica Minoltas avancerede inline efterbehandlingsmuligheder. Et online arrangement finder sted den 21. april kl. 10:40 CET (centraleuropæisk tid).

En anden attraktion er et tilsvarende online arrangement den 22. april kl. 10:00 med Konica Minoltas AccurioJET KM-1e LED UV-inkjet farveprinter. Her vil også være fokus på teknologiske fremskridt inden for de mange forskellige MGI JETVarnish systemer. Det gælder både maskiner i de lavere priskategorier til maskiner til B1-markedet. Det online arrangement kan ses den 22. april kl. 11:20.

Der vil også være fokus på Konica Minoltas yderst succesfulde AccurioLabel 230 til fremstilling af digitalt trykte etikette som har mere end 700 installationer på verdensplan samt PKG-675i-printeren til bølgepapemballage og det digitale lasersystem MOTIONCUTTER® under ‘virtual.drupa’. Online arrangementet vedrørende løsninger til etiket- og emballageprint finder sted den 23. april kl. 11:20 og samme dag kl. 10:00 afholdes arrangementet vedrørende MOTIONCUTTER.

Prokom, det globale selvstændige fællesskab for brugere af Konica Minoltas produkter, vil også stå for et online arrangement den 20. april kl. 10:40. P.t. har mere end 2.000 brugere meldt sig ind som medlemmer i Prokoms fællesskab, hvilket giver værdifuld information og indsigt til at hjælpe Konica Minoltas brugere med at blive mere produktive og effektive samt udvide deres forretning.

swissQprint

swissQprint præsenterer deres seneste tre nyheder: Karibu S, UV Neonfarver og automatisk udskrivning på begge sider på mediet.

Karibu S roll to roll printer er designet til høj ydeevne i 24/7 drift. En speciel printhovedkonfiguration udnytter den mulige udskrivningshastighed. Hvilket er ikke mindre end 330 m² / t. Og selv i den hastighed leverer Karibu S forbløffende skarp tekst og billeder. Det skyldes, at det har typisk schweizisk Qprint-præcision i sine gener – med andre ord, absolut nøjagtig placering af dråber.

Opmærksomhedsgribere: neongul og neonrosa giver trykte materialer det sensationelle udseende. Og de er fluorescerende i sort lys.

swissQprint rulle-til-rulle-printere gør det nu muligt at udskrive automatisk på begge sider af mediet. En innovation, der helt sikkert vil øge effektiviteten – tilgængelig til Karibu-modellen og den nye Karibu S-højhastighedsversion.

Du finder messen her.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.