Forside / Nyheder / Marked / Amstrup Skilte køber konkursboet efter Dekoprint
Direktør Vibeke Amstrup og udviklingschef Morten Amstrup kunne ikke lade den gode mulighed for at købe konkursboet efter Dekoprint gå fra sig.

Amstrup Skilte køber konkursboet efter Dekoprint

Amstrup Skilte i Fredericia, køber konkursboet efter Dekoprint i Padborg. Samtidig ansætter de Søren Pedersen, der tidligere var direktør hos Dekoprint A/S.

– Vi var egentlig ikke i markedet for at købe en virksomhed, fortæller direktør Vibeke Amstrup fra Amstrup Skilte, men det her var en god mulighed for, at styrke os som virksomhed, og for at bevare en arbejdsplads.
Amstrup Skilte er en af de større skiltevirksomheder og har mange samarbejdspartnere rundt i hele landet. Med købet af Dekoprint prøver de for første gang at have en satellitafdeling i en anden by. Vibeke Amstrup siger:
– Med en satellitafdeling i Padborg, kan vi betjene Dekoprints kunder, og give dem samme gode service, som de har været vant til. De vil også blive mødt af det samme fagligt stærke personale. Vi har ikke tidligere været særligt aktive i Sønderjylland. Det åbner nogle muligheder og samtidig kan vi også dække noget af det nordtyske marked.

Vibeke Amstrup er særligt glad for, at det lykkedes at fastholde Søren Pedersen og en af hans kollegaer, for der er ikke for mange skilte- og foliemontører på markedet. Vi ser gerne, at der kommer flere dygtige håndværkere i branchen.

– Søren Pedersen er blandt de bedste skiltemænd i vores branche. Han vil være en stærk medarbejder i vores virksomhed. Han vil derfor også fortsat have sin gang i det sønderjyske, hvor Amstrup Skilte nu står bag ham, og vi kan gøre hinanden endnu stærkere.

Amstrup Skilte havde et godt 2020, som faktisk var bedre end året før. Ifølge Vibeke Amstrup skyldtes det til dels at de har nogle store kunder, som ikke var særligt påvirkede af corona-krisen, dels at de reagerede hurtigt på nedgangen ved at tilpasse medarbejderstaben. Alle er siden blevet genansat, og de er allerede nu flere ansatte end de var før krisen satte ind.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.