Forside / Nyheder / Flotte kasketter med Stahls 360° IQ Hat Press

Flotte kasketter med Stahls 360° IQ Hat Press

En kæmpenyhed for dekoration af hatte og caps!

– Den tidligere generation af denne presse var allerede fantastisk, fortæller vikiallo, der forhandler Stahls 360 IQ Hat Press.

Men nu er udstyret blevet opgraderet, så man opnår et endnu bedre resultat. Den nederste plade er lavet i silikone, med en konisk form som ikke laver bukkemærker eller uønskede folder på hatten. Systemet til fastholdelse af hatte/caps er også redesignet, så der er endnu bedre kontrol end før. Samtidig er der indbygget et varmelegeme både foroven og forneden, som gør det muligt at påvarme tykke mærker eller logoer i læder, broderi, FlexStyle og andre former for eksklusive 3D dekorationer.

Det hele styres fra den brugervenlige touchskærm, som Stahl også bruger på deres mest avancerede modeller. .

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.