Forside / Nyheder / Marked / Kodak køber ECRM

Kodak køber ECRM

Sign&Print Connect maj 21

Eastman Kodak har købt ECRM’s computer-to-plate-division (CTP) som er målrettet tryk- og avisindustrien. Handlen inkluderer udstyr, kontrakter, varelager og intellektuel ejendom. De økonomiske vilkår er ikke oplyst.

– Denne overtagelse afspejler Kodaks engagement i trykbranchen og vores fokus på at investere i vækst, udtaler Jim Continenza, Kodaks formand og administrerende direktør. – At erhverve disse aktiver fra et imponerende firma som ECRM gør os til en endnu stærkere spiller i CTP-kategorien. Vi vil fortsat udvikle og forbedre vores tilbud til vores kunder på tværs af spektret af både traditionelt og digitalt print.

– I kølvandet på et udfordrende pandemiår og på 50 årsdagen for ECRM’s begyndelse besluttede vi, at dette er et godt tidspunkt at hvile på vores tidligere succeser. Samtidig ønsker vi at beskytte og servicere vores mange langsigtede kunder. Ved at overdrage vores CTP-kompetence og ressourcer til en solid partner er vi sikre på, at vi har gjort vores yderste. Vi er glade for i dag at placere vores virksomheds aktiver hos Kodak, udtaler Rick Black, formand og administrerende direktør for ECRM.

Kodak tilbyder en omfattende portefølje af traditionelle og digitale løsninger, der hjælper print- og trykvirksomheder med at øge deres produktivitet og rentabilitet. Købet vil yderligere styrke Kodaks position i CTP-segmentet i den kommercielle trykindustri.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.