Forside / Nyheder / Marked / Sign&Print 2021 går digitalt

Sign&Print 2021 går digitalt

Sign&Print Connect maj 21

Et af de bedste virtuelle messekoncepter er udviklet af AGI, som arrangerer de anerkendte Sign&Print messer i Norden. I år går den danske Sign&Print messe digitalt og bliver til Sign&Print Connect.

Her kan du opleve produktnyheder, møde leverandørerne, få præsentationer af netop de produkter, der har din interesse.

Da Connect-konceptet havde premiere i februar i år i Sverige, blev det en publikumssucces med mere end 4.000 unikke besøgende.

Sign&Print Connect i Danmark finder sted den 21., 22. og 23. september. Vi følger op med mere information om udstillere og produkter, seminarer med mere, når tiden nærmer sig.

Årstallet bliver naturligvis rettet 🙂

Den fysiske Sign&Print-messe er udskudt til maj 2022, så du bliver ikke snydt for den fantastiske danske fagmesse, der samler hele branchen i Danmark. Og vi glæder os allerede til igen at byde jer velkommen i Odense Congress Center.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.