Forside / Nyheder / Lancering af SignHacks.com

Lancering af SignHacks.com

Sign&Print Connect maj 21

Tidligere har vikiallos tidsbesparende maskiner som VinylRemover og TransferWeeder, været at finde på deres hjemmeside vinylremover.com. Men nu har de yderligere fået en maskine til applikationtape (SpeedApplicator), samt et ergonomiske arbejdsbord til skilteproduktion (Ergonomic Signmaker Table), derfor var der brug for et navneskift. Nu kan alle tre findes på  SignHacks.com.

Siden er blevet opdateret med nye brochure, billeder og video som er med til at vise, hvor meget tid man kan spare i sin produktion med bare disse enkle, små maskiner, fortæller vikiallo.

– Selvom siden er rettet mod eksport af vores produkter til udlandet, så kan vi anbefale vores danske kunder at ta’ et kig for at se de mange muligheder. Bare husk at eksportpriserne er noget højere end de priser, vi tilbyder vores kunder i Danmark :-), forklarer Kim Harris fra vikiallo.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.

Skriv et svar

Din e-mail vil ikke være synlig.Tvungne felter er markerede *

*