Forside / Nyheder / Ledelse / Canon opjusterer deres Imaging Supplies

Canon opjusterer deres Imaging Supplies

vikiallo kampagnebanner juni 2021

Det sker både med nye produkter og ny salgsmedarbejder.

Niels Jensen, som har 16 års erfaring fra branchen, senest hos Damgaard-Jensen, er startet som sælger i Imaging Supplies.

Niels Jensen er uddannet mediegrafiker og har også arbejdet som printoperatør og sælger. Hans erfaringer fra tidligere stillinger vil alle komme i spil i Canons Imaging Supplies afdeling.

Her forventer de nemlig en markant øget efterspørgsel oven på den lange Corona-nedlukning.

– Der er et opsparet behov ude hos kunderne for at komme i gang. Vi har også solgt godt af hardware, og maskinerne skal bruge nogle medier. Og der opstår løbende nye muligheder. For eksempel bliver der efterspurgt mere og mere printet tapet. Vi har derfor opjusteret på udvalget til både tapetprint og andre dekorations-opgaver,  fortæller salgschef for Imaging Supplies, Kristian Jensen.

Canon kan præsentere kunderne for nye løsninger og nye medier. De har blandt andet fået en jernfolie i sortimentet, som også omfatter mange miljøvenlige produkter, som for eksempel tekstiler fremstillet af genbrugsplast.

– Generelt er kunderne blevet mere opmærksomme på at efterspørge miljøvenlige medier, som for eksempel PVC-frie medier og recycled papir. Kunderne spørger selv ind til, hvilke medier, der kan hjælpe dem med deres klimamål. Det er ikke noget, vi behøver at henlede deres opmærksomhed på så meget som tidligere, forklarer Kristian Jensen, og han fortsætter: – Vi har valgt ikke at nedskalere, men derimod at opskalere. Og vi oplever også en efterspørgsel på nye medier, og de må naturligvis gerne være miljøvenlige.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.