Forside / Nyheder / Ledelse / Mantax Etiketter er blevet en del af Grafiket og Asteria Group
Billede lånt fra Asteria Group News-side

Mantax Etiketter er blevet en del af Grafiket og Asteria Group

vikiallo kampagnebanner juni 2021

Mantax Etiketter i Kolding har oplevet en kraftig vækst de senere år. Det betød, at de nu var i en situation, hvor de krævede ekstra kræfter at fortsætte væksten.

For godt et år siden var Grafiket A/S, der også er beliggende i Kolding, i en lignende situation. De havde også oplevet en kraftig vækst, og i deres søgen på at komme videre valgte de at lade sig opkøbe af belgiske Asteria Group, der dengang også havde aktiviteter i Holland, Frankrig og Tyskland. Grafiket har de seneste år investeret kraftigt i virksomheden og senest i nyt domicil i Kolding.

For direktør og ejer af Mantax Etiketter, Christian Bach Jacobsen, kom løsningen, da han ved årsskiftet fik en henvendelse fra Grafiket, som ville købe dem.

– Valget var nemt. Grafiket og Mantax supplerer hinanden godt. Både hvad angår produktsortiment, kompetencer, virksomhedskultur samt de helt åbenlyse fordele, der tegner sig i horisonten. En af disse er, at vi om kort tid flytter vores aktiviteter til Grafiket i deres nye lokaler, skriver Christian Bach Jacobsen i pressemeddelelsen.

Asteria Group omfatter nu 12 selvstændige virksomheder, alle i kraftig vækst. Som medlem af så stor en gruppe øger Mantax Etiketter både produktionskapaciteten samtidig med at de får adgang til en bred vifte af nye innovative løsninger, således at de kan løse så godt som alle emballageopgaver, samtidig med at der er fokus på bæredygtighed.

For Asteria Group er det vigtigt at kontinuiteten bevares i den opkøbte virksomhed. Det betyder, at kunderne vil møde de samme 30 medarbejdere fra Mantax Etiketter som tidligere, selv om de flytter sammen med Grafiket.

Christian Bach Jacobsen indtræder som salgsdirektør i Grafikets direktion, hvor han i samarbejde med adm. direktør Claus Kunckel-Hansen skal sikre Asteria Gruppens videre udvikling i Danmark.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.