Forside / Nyheder / Digital udskrivning i industriel målestok med ny Labelfire-serie

Digital udskrivning i industriel målestok med ny Labelfire-serie

vikiallo kampagnebanner juni 2021

Høj produktivitet kombineret med god kvalitet er ifølge en pressemeddelelse fra Gallus og Heidelberg det ”unique selling Proposition” for Gallus Labelfire.

Den nye serie Diamond Core lanceres for at imødekomme de konstant skiftende kundekrav, der er i markedet. Der er fire tilgængelige modeller af Gallus Labelfire. Hver model er defineret og skræddersyet til de forskellige markedskrav. Digital hvid med høj opacitet fås som ekstraudstyr til alle modeller. Diamond Core, der er hjertet i hver maskine, er den digitale printenhed, den såkaldte “diamantkerne”. Denne Digital Print Unit  muliggør højkvalitets print med 1200 x 1200 dpi UV-inkjet-print med de gennemprøvede Samba-printhoveder fra Fujifilm.

Perfekte printresultater med fastgørelsesmoduler, der er specielt tilpasset blæk og printhoveder, samt den enestående simulering af Pantone Plus-farveskalaen muliggør en udskriftskvalitet, der kan  uden problem kan sammenlignes med andre udbydere på dette niveau. Derudover er alle modeller i Labelfire Diamond Core-serien, ifølge pressemeddelelsen, hurtige. De arbejder med op til 70 m / min og kan printe på en række forskellige medier. Det betyder, at disse maskiner er ideelle til flere forskellige printapplikationer.

Produktion i industriel skala

I fire forskellige maskinkonfigurationer er Labelfire Diamond Core-modellerne opdelt fra D1 til D4 for at imødekomme markedets krav. Gallus Labelfire D1 / D2: Digital produktion i industriel skala Modellerne D1 og D2 er de ”arbejdsheste” i denne serie. De udskriver i industriel skala, stabil, pålidelig og hurtig, direkte fra rulle til rulle. De er tydeligt definerede, med eller uden digital hvid, og de er velegnede til alle printvirksomheder, der ikke har behov for indbygget efterbehandling. Labelfire D1 er det 4-farvede maskinsystem til entry-level i 1200 dpi digital udskrivning og velegnet til labels med skiftende mindre oplag. Labelfire D2 er alternativet med 7 farver CMYK plus med gamut extension Grøn, Orange og Violet til krævende layouts til fx kosmetiske og hudplejeprodukter, eller når perfekt farvetilpasning er nøglen. Med de syv farver muliggør D2 op til 94% af den simulerede Pantone Plus-farveskala.

Hybrid Gallus Labelfire D3 / D4: Fremtidens maskine.

Uanset om det er 4-farve eller 7-farve, med eller uden Digital White: Hybridteknologien giver en udvidet fleksibilitet på grund af integrerede efterbehandlings- og udsmykningsmoduler. Labelfire D3, UV inkjetpressen med 4 farver, (CMYK) og Labelfire D4 med 7 farver (CMYK GOV) er altid udstyret med en flexo og en udstansningsenhed til nem gennemkørsel – fra fil til færdig form – i én kørsel. Derudover garanteres en omkostningseffektiv produktion af færdige etiketter efter behov med enten et laminerings- / lakmodul eller en koldfolieenhed selv ved meget små oplag.

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.