Forside / Nyheder / Marked / ScandiSales indgår stor trykfarveaftale med Postnord
Billedet er lånt hos Scandisales.

ScandiSales indgår stor trykfarveaftale med Postnord

vikiallo kampagnebanner juni 2021

ScandiSales og PostNord Strålfors har indgået en stor og flerårig aftale om leverance af trykfarver til Strålfors’ trykmaskiner.

Aftalen indeholder et automatisk pumpeanlæg til trykfarver, som leveres i 200 kilo fade. Aftalen omfatter ifølge ScandiSales en usædvanlig stor mængde trykfarve. Aftalen er indgået som et led i en plan, hvor trykmaskinerne kommer til at køre døgnet rundt.

ScandiSales er da også særdeles tilfreds og stolt over aftalen med PostNord som virksomheden i øvrigt har en længere forhistorie med. Der er over tid udviklet et partnerskab, som bygger på samarbejde med fokus på udvikling og et stærkt produktprogram.

Nøgleordene i samarbejdet mellem ScandiSales og PostNord har hele tiden været professionalisme, høj kvalitet, miljø, innovation, optimering, lokal tilstedeværelse, teknisk service, viden, ekspertise og leveringssikkerhed, siger administrerende Direktør Kristian Skov, der er stolt over aftalen. Den cementerer ScandiSales position i markedet og underbygger de forventninger som var skabt efter købet af trykfarvefabrikken Zeller+Gmelin i Skanderborg i 2018.

Strålfors AB er en over 100 år gammel svensk virksomhed. I dag indgår Strålfors i den
statsejede PostNord koncern. PostNord Strålfors udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger, der giver virksomheder nye muligheder for personlige og stærkere kunderelationer.

ScandiSales er udbyder af UV-hærdende trykfarver og lakker samt specialfolier
og substrater til den grafiske industri.

Læs også “Folieleverandør går ind i UV-trykfarvemarkedet“.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.