Forside / Nyheder / Guld og sølv i den første 11-farvede produktionsprinter
Tv kun sølv. Th CMYK og sølv

Guld og sølv i den første 11-farvede produktionsprinter

Vikiallo kampagnebanner november 2021

Det er Ricohs kunder, der nu kan drage fordel af de nye muligheder med hele 11 farver til deres rådighed.

Jan Brændholt, Product & Business Manager
Ricoh Graphic Communications

– Tilføjelsen af ​​guld- og sølvtoner hjælper kunderne med at migrere kortere offset-job til digital, samtidig med at de opretholder kvaliteten, og som med alle 5. farvetoner udvider deres farveområde yderligere, fortæller Jan Brændholt, Product & Business Manager, Ricoh Danmark, og han fortsætter:  – Vi er stolte af at lytte til vores kunder og indarbejde deres efterspørgsel i fremtidig porteføljeudvikling. Disse nye metalliske tonere er et resultat af deres stemmer og vores innovation – og vi er glade for at bringe dette på markedet. Disse unikke tilføjelsesmuligheder muliggør produktion af en bred vifte af forbedrede printapplikationer og åbner nye indtægtsmuligheder for kunder, der søger at differentiere deres tilbud for at imødekomme deres kunders udviklende og forskelligartede behov på nutidens konkurrencedygtige marked.

Udvidelse af 5. farvestation på Ricoh Pro C7200X

Tonerne er udviklet til den femte farvestation på RICOH Pro ™ C7200X digital produktionsprintere og leverer stor visuel påvirkning for print med høj værdi. De ekstra farver omdanner en bred vifte af applikationer fra kataloger, plakater, flyers, direct mail og brochurer til visitkort, lykønskningskort, billetter, invitationer, certifikater og emballage.

De nye tonere er tilgængelige på nye og eksisterende RICOH Pro C7200X maskiner, så brugerne kan udvide deres muligheder.

– Dermed er vi den producent som kan tilbyde fleste farvemuligheder i en digital produktionsmaskine, nemlig hele 11 forskellige farvekombinationer, lyder slutkommentarer fra Jan Brændholt..

De 11 farver

Farverne er: Magenta, Cyan, Yellow, Black, Clear, White, Neon yellow, Neon pink, Invisible red, Silver & GOLD.

Guld- og sølvtonerne vil være tilgængelige i Danmark fra juli måned.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.