Forside / Nyheder / Ny hurtig AccurioPress C7100-serie med fuld efterbehandling

Ny hurtig AccurioPress C7100-serie med fuld efterbehandling

Vikiallo kampagnebanner november 2021

Konica Minolta introducerede deres nye AccurioPress C7100-serien på et internationalt Zoom-pressemøde mandag den 7. juni. Der blev vist en digital printer fyldt med ny teknologi, som giver brugerne flere forretningsmuligheder. Fra intelligent automatisering og forbedret efterbehandling til fin kvalitet, god kapacitet og en holdbarhed, der giver kunderne mulighed til at udvide deres forretning. C7100-serien følger efter AccurioPress C6100, som vandt god indpaning på markedet. C7100 med 100 sider pr. minut og AccurioPress C7090 kører med 90 sider.

Kvalitet

Konica Minoltas seneste Simitri V-toner er miljøvenlig og udviklet med fokus på ydeevne. Sikrer lav vedligeholdelse og god kvalitet på et bredt medieudvalg op til 400 g / m2. Kombineret med en outputopløsning på 3.600 dpi / 2.400 dpi opnås flotte resultater fra selv de lange kørsler.

Enkel

Med auto-duplex bannere op til 900 mm og fleksibiliteten til at håndtere prægede og strukturerede medier er håndteringen af maskinerne så enkel, at selv de mest komplekse projekter kan køres af bare en enkelt operatør.

Automatisk

Ved med det samme at registrere den nøjagtige lagerbeholdning reducerer den valgfri intelligente mediesensor IM-101produktionstiden. På samme tid sikrer den valgfri IQ-501 Intelligent Quality Care Unit perfekt konsistent farvekvalitet og front-to-back-registrering på hvert job i realtid. Uden genkalibreringer eller inspektioner midtvejs drager brugerne fordel af at udskrive billeddata, der nu kan sammenlignes med scanningsdata fra IQ-501 med inspektion af VDP (realtidsvariabelt data). Det kan inspiceres for ændringer i tekst og billeder med farve i realtid og justering af registrering.

Efterbehandling

Som med hele AccurioPress-porteføljen tilbydes en bred vifte af efterbehandling og andre funktioner udover brochurefremstilling, hæftning, perfekt indbinding og trådbinding. Konica Minoltas TU-510, verdens første inline-skæreefterbehandler, der med succes blev introduceret med C14000-produktionsprinteren til store volumener, fås til AccurioPress C7100-serien. TU-510 er en trimmer og falser med fire kanter, der muliggør understøttelse af full-bleed til lange ark, pjecer, direct mail og dedikerede muligheder for at skære visitkort.

Holdbarhed

Pålidelighed skaber lønsomhed. Blandt de nye teknologier, der er indbygget i maskinen, er en mere smurt tromle, dobbelte koronatråde med automatisk rengøring, en optimeret papirtransportløsning og et dobbelt svingregistreringssystem for forbedret papirkompatibilitet og fremføringsnøjagtighed.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.