Forside / Nyheder / Kommunikation / Sign Service Road Show med godt humør og god opbakning
Benny Eriksen fra Sign Service (tv) og Martin Jensen fra TCR Danmark bød en interesseret skare velkommen i TCR's værksted i Hedehusene.

Sign Service Road Show med godt humør og god opbakning

Det andet folie Road Show i en længere serie blev afholdt hos motorsportsarrangøren TCR Danmark og Insight Racing Team i Hedehusene. Skiltefolk fra nær og fjern så på racerbiler, folier og fik vendt både faglige problemstillinger og røverhistorier med hinanden.

Karsten Olesen fra 3M demonstrerer, hvordan beskyttelsesfolien nemt kan trækkes af 2080-foilien efter montering.

Arrangøren Benny Eriksen fra Sign Service fortæller, at alle Road Shows er booket godt op, så man skal være hurtig, hvis man skal have en plads. Det var Martin Jensen fra Touring Car DK og Insight Racing Team som er både løbsarrangør og har et racing team, der lagde lokaler til. Han sagde om arrangementet:

– Sign Service er sponsor for et af holdene i vores løbsserie og vi fandt hele ideen god og ville gerne bakke op om det. Bilbranchen er formentlig den allerstørste aftager af folie, og mange foliefolk interesserer sig for begge dele. Så for os er det naturligt at slå dørene op for entusiaster.

Ny 3m-folie er om drejningspunktet

Hovedtemaet var en præsentation af 3M-folien 2080. Account Manager Karsten Olesen fra 3M fortalte, at det er specielt to ting som gør folien interessant. Den ene er, at de blanke folier er født med en beskyttelsesfolie som forhindrer, at man får lavet ridser og mærker i folien under monteringen. Beskyttelsen trækkes af efter monteringen og efterlader en fuldstændig urørt og blank folie. Den anden ting er at 3D indvarmningen ifølge Karsten Olesen er uovertruffen. Men det kan man selv efterprøve på Road Showet, hvor alle kan få lov at prøve selv.

Lærke Schmidt fra nystartede Schmidt Skilte kom for både at få inspiration og viden og så også at møde gamle kollegaer.

Grunden til at 3M har det tætte samarbejde med Sign Service er, at de afholder Wrap Academy og har indrettet deres uddannelser efter retningslinjerne fra 3M.

Inspiration og fællesskab

Lærke Schmidt, som fornylig har startet Schmidt Skilte på Vestsjælland, var blandt de nysgerrige.
– Det er godt at komme lidt ud, især når man er nystartet selvstændig. Jeg ser nye materialer, får nogle gode fif og så møder jeg både nye og gamle kollegaer, siger hun.

Kim Holmstrøm fra SignDot vil gerne bakke op om en bedre brugerdialog og brugte samtidig arrangementet som en slags team-building for sine medarbejdere.

Kim Holmstrøm, som er daglig leder hos SignDot, havde taget alle fem medarbejdere med til Road Show. Han fortæller:

– Jeg ser det som et udtryk for, at 3M gerne vil lytte lidt mere til kunderne. Det har jeg savnet lidt, men vil gerne bakke om, når det sker. Og så bruger vi også udflugten lidt som team-building. Vi får et afbræk fra hverdagen, og kan være sammen under mindre hektiske omstændigheder.

Du kan læse mere om de kommende Road Show under Events.

Henrik Valentin (th) instruerer i montage med 2080-folien.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.