Forside / Nyheder / Ledelse / Cool Gray bliver en del af Scandinavian Print Group

Cool Gray bliver en del af Scandinavian Print Group

Der har længe været talt om, at  Cool Gray ville fraflytte Tonsbakken i Skovlunde, hvor de for en 10-15 år siden flyttede ind i helt nye bygninger og med helt nyt stort produktions set-up. Nu kom så den officielle meddelelse.

Mogens Saugmann

Cool Gray, der siden 2007 har arbejdet med at styrke danske virksomheders grafiske identitet og øge synligheden i markedet gennem deres reklamebureau og trykkeri, bliver per 1.november en del af Scandinavian Print Group, og flytter til Scandinavian Print Groups adresse i Vallensbæk, hvor blandt andet også Lasertryk har en afdeling.

– Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan fremtidssikre Cool Gray-brandet, og her er vi kommet frem til, at vi som brand og virksomhed vil stå stærkere ved at blive en del af Scandinavian Print Group. Igennem forhandlingerne har Scandinavian Print Group været positivt stemt over for vores brand og vores tilgang til markedet, og derfor har det også været deres ønske at føre brandet og store dele af vores setup videre, siger Mogens Saugmann, medejer af Cool Gray, og han fortsætter:

– Nu ser vi frem til samarbejdet med en masse nye dygtige kollegaer i Scandinavian Print Group, der styrker vores konkurrencekraft, og giver os nye muligheder for i fremtiden at skabe endnu større værdi for vores kunder.

Brian Hindse

Nuværende medejer og salgsdirektør i Cool Gray, Brian Hindse, tiltræder i forbindelse med videreførelsen som direktør for Cool Gray. Med sig tager han Cool Grays nuværende team inden for koordinering og alle grafikere, der udgør mere end halvdelen af medarbejderne fra det nuværende Cool Gray-setup, mens Cool Grays nuværende økonomiafdeling, it-afdeling og produktionsteam skal hjælpes videre til nyt job.

– Det har i denne proces været vigtigt for os at sikre så mange af vores dygtige og dedikerede medarbejdere som muligt, der skal være med til at føre kulturen og vores kvalitetsbevidste indsats videre. Derfor er vi glade for, at over halvdelen af vores medarbejde fortsætter, så vore kunder fremadrettet vil samarbejde med de samme kontaktpersoner i det nye setup. Samtidig har vi et ønske om at hjælpe de dygtige kollegaer, vi nu desværre må sige farvel eller på gensyn til, videre. Vi har et godt kendskab til branchen, og vi vil bestræbe os på at hjælpe flest muligt sikkert videre, siger Brian Hindse.

Cool Gray fortsætter som selskab

Esben Mols Kabell


Scandinavian Print Group har de seneste år været på opkøbsrejse i den grafiske verden, og er i dag moderselskab for over 15 grafiske virksomheder. Det gør Scandinavian Print Group til et af Europas største grafiske koncerner med over 600 medarbejdere fordelt på afdelinger i Vallensbæk, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Gråsten, Frederikshavn, Stockholm i Sverige og Szczecin i Polen.

Her fortsætter Cool Gray som selvstændigt selskab, hvor de fortsat skal bevare deres markedsposition som kvalitetsleverandør, står der i pressemeddelelsen.

– Vi ser frem til, at Cool Gray bliver en del af SPG-familien. I Scandinavian Print Group råder vi over den mest moderne og effektive grafiske produktion i hele Europa. Kombinerer vi det eksisterende setup med Cool Grays sans for kvalitet, står vi tilbage med branchens bedste konkurrencekraft, udtaler Esben Mols Kabell, koncerndirektør i Scandinavian Print Group.

I forbindelse med videreførelsen vil Cool Gray rykke fra Tonsbakken 12 i Skovlunde til Vallensbækvej 61 i Vallensbæk.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.