Forside / Nyheder / Marked / Ecco Print lancerer etiket-webshop

Ecco Print lancerer etiket-webshop

Ecco Print har netop lanceret en ny etiket-webshop til køb af etiketter på rulle. – Det skal være både nemt, billigt og hurtigt at bestille, og så skal man bestille etiketter i præcis det design man ønsker, siger direktør Jan Viberg Elleriis. Vi har stillet ham et par spørgsmål om, hvem kunderne er, og hvad den kommer til at betyde for dem og kunderne.

Hvem ser du som portalens primære brugere?

Vi forventer, at den typiske kunde vil være en kollega fra den grafiske branche eller en kunde med et mindre etiketbehov. Som mellemhandler opnår man en reduceret pris, så varen kan sælges videre med avance. Hasteordre vil også være oplagt at sende den vej.
Til de større industri- og fødevarekunder har vi andre løsninger, hvor styring af versioner, adgang til datablade, stort antal varenumre m.v. er afgørende.

Hvad er målet med den nye portal?

Målsætningen er delt. Den helt åbenlyse er adgang til et større marked via en online-tjeneste. Nu kan kunderne finde prisen og afgive ordren 24-7 – når det passer dem.
Prisen regner kunden selv og jeg forventer, at vi vil se flere ordrer udenfor ”normal kontortid”. Første ordre var for øvrigt fra en kollega afgivet kl. 19.43 den første dag.
Den anden del af målsætningen er reducerede ekspeditions- og administrationstider. Det er win-win for både kunde og os. Vi sparer tiden på at regne prisen, kunderne får prisen med det samme og kan regne på forskellige kombinationer af antal, varianter, oprulning m.v. Besparelsen giver vi til brugeren som tak for hjælpen.

Ligger der et automatiseret ordrestyrings- og faktureringssystem samt et integreret workflow bag?

Ja, løsningen integrerer mod vores øvrige systemer. Vi har arbejdet meget med systemerne og kan i dag modtage ordrer direkte fra vores forskellige onlineportaler, splitte varenumre på forskellige produktionsordrer og automatisk udskyde og sende til trykmaskine med et minimum af touch-points. Det er nødvendigt, når man skal ekspedere et stort antal ordrer.

Er etiketportalen den første af sin art i Danmark?

Hmm…, der findes forskellige løsninger, men jeg har ikke set en løsning med tilsvarende detaljer. Nogle løsninger tager udgangspunkt i et begrænset antal stanseforme. Vores løsning er 100% fleksibel og man kan bestille præcis den størrelse, man har brug for. Løsningen støtter kunden hele vejen og stiller de ”nødvendige” spørgsmål. Ved kassen har vi alle de informationer, vi skal bruge for at producere etiketten. Andre portaler er typisk også rettet mod volumen puljetryk af standardvarer og/eller faste produkter, fx neutrale etiketter, tilbudslabels etc. Vores mål er den individuelle løsning og at kunden selv træffer valget om materiale, farver og eget design.

Hvad kommer det til at betyde for jeres position i markedet?

Godt spørgsmål! Jeg håber, at vi kan øge vores andel af de mindre opgaver. Typisk er det opgaver, der fylder for meget i dagligdagen på trykkerierne i forhold til værdien af opgaven, men i det rigtige set-up og med et automatiseret workflow kan det stadig være et interessant marked.
På webshoppen kan du hurtigt og nemt bestille etiketter på rulle med eget design. Vi tilbyder de bedste priser, og garanterer altid hurtig levering.
Vi har gjort det nemt for din virksomhed at bestille de rigtige etiketter – på alle tidspunkter af døgnet.

Du finder webshop’en her.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.