Forside / Nyheder / Kommunikation / Royalt besøg hos skiltefirma
Carsten Paasch (tv) fra skiltevirksomheden Creatina fortæller Kronprinsen om arbejdet med at klaregøre det folkelige motionsløb – Royal Run (billedet er lånt fra en video på royalrun.dk).

Royalt besøg hos skiltefirma

Som optakt til det folkelige motionsløb, Royal Run, var Kronprinsen på besøg hos firmaet der står bag produktionen af bannere, kilometermærker, plakater, portaler, t-shirts og ikke mindst medaljerne til de godt 70.000 deltagere. Det er den Farum-baserede virksomhed Creatina som siden 2015 har udviklet sig til total-leverandør af materialer til især løbsbegivenheder.

Kronprins Frederik besøgte lageret og produktionshallen i Farum. Her trykkes og opbevares samtlige bannere, kilometer-mærker, plakater og portaler, inden det hele skal sendes ud til Royal Run-byerne Aalborg, Sønderborg, Odense, København/Frederiksberg og Rønne.

Kronprinsen blev sat i sving med at hjælpe med at pumpe den store målportal op. Han var også med til at printe plakater, og så fik han desuden set på de mange populære medaljer, der skal pryde de nu over 70.000 deltagere, når kommer over målstregen.

Kronprinsen blev under besøget også involveret i, hvordan plakater, bannere og kilometermærker blandt meget andet bliver genbrugt fra tidligere løb for at gøre eventet så bæredygtigt som overhovedet muligt.

Royal Run måtte sidste år aflyses på grund af corona-restriktioner. Senere blev det udsat fra maj til september. Derfor er det også T-shirts og medaljer, der blev produceret til løbet i 2020, der vil blive brugt i år.

Det er stadig muligt at tilmelde sig Royal Run i samtlige byer på www.royalrun.dk

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.