Forside / Nyheder / Marked / Folie og wrapping-kurser

Folie og wrapping-kurser

Så er der muligheder for nye folie- og wrappingkurser – både for begyndere og øvede.

Det er Hexis, der står bag afholdelsen af en række kurser, der finder sted i København og Nordjylland samt i Landskrona i Sverige.

Det er kurser, hvor den enkelte deltager er i fokus. Der er kun plads til fire deltagere på hvert kursus, og pladserne besættes efter først til mølle-princippet.

Der er Wrap Basic i København 20. til 21. september, i Nordjylland 22. til 23. september og i Landskrona er der flere muligheder, bl.a. den 28. til 29. september.

Er du øvet er der Wrap Advanced i Landskrona bl.a. den 30. september. Du kan også komme på Bodyfence-kursus i Landskrona, der er både et Basis og Advanced modul, ligesom du på det omfattende kursusprogram for hele efteråret finder muligheder for kurser om Solfilm, Chrome og Hex’perience.

– Al undervisning foregår på svensk, og der er gebyr for deltagelse, fortæller Christian Heibroch fra Hexis i Danmark, men han understreger, at de er vant til at tale svensk for danskere. Christian Heibroch kan også fortælle mere om kursernes indhold – og priser.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.