Forside / Nyheder / Ledelse / Kennet Rasmussen bliver medejer af 4N Mailhouse A/S

Kennet Rasmussen bliver medejer af 4N Mailhouse A/S

Kennet Rasmussen, som er et kendt ansigt i den grafiske branche, er per 1. september 2021 blevet medejer af 4N Mailhouse A/S beliggende i Tjæreborg ved Esbjerg.

Senest har Kennet Rasmussen i næsten syv år været Key Account Manager inden for Produktion’s Print hos Konica Minolta. Dette forretningsområde var han også  med til at starte op tilbage i 2004. Inden da var han i en tilsvarende position hos X&Co. Han har også en fortid hos Scani. Så i alt er det blevet til salg af forskellige printløsninger i mere end 30 år.

4N Mailhouse A/S er en professionel servicevirksomhed inden for postbehandling, print, pak og foliering samt lagerhotel med mere. De ekspederer dagligt post til omdeling i det meste af verden.

– Jeg er kommet hos 4N Mailhouse, lige siden jeg var ansat hos Scani, så det er mange år, vi har kendt hinanden. Det er en spændende virksomhed med mange muligheder og et stort potentiale, og mange af de kunder, jeg tidligere har besøgt er også kunder hos 4N Mailhouse – fortæller Kennet Rasmussen, og han fortsætter:

– Peter Nielsen, som ejer 4N Mailhouse A/S, og jeg har gennem de sidste år haft en dialog omkring muligheden for et samarbejde, og nu har vi endelig fundet en løsning, der betyder, at jeg træder ind som direktør og ligeværdig partner i 4N Mailhouse A/S. Jeg kender produktionen inde fra, og jeg forventer at kunne tilføre ekstra kompetencer på både print, kuvertering og kundeservicering.  Nu glæder jeg mig til rigtigt at komme i gang og hilse på både nuværende og nye kunder, slutter Kennet Rasmussen, der starter sit nye arbejdsliv i 4N´s produktion for at blive ordentlig klædt på til at møde husets kunder og lære medarbejderne godt at kende.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.