Forside / Nyheder / Ledelse / Konica Minolta satser på vækst og ansætter ny salgsdirektør
Direktør for Konica Minolta Nordeuropa, Lars Wørzner, tror på fortsat vækst.

Konica Minolta satser på vækst og ansætter ny salgsdirektør

1. september tiltrådte Peter Dalgas som ny salgsdirektør hos Konica Minolta. Han er ansvarlig for alle forretningsområder i Danmark, og skal effektuere Konica Minoltas strategi om fortsat vækst.

Ny salgsdirektør for Konica Minolta Danmark, Peter Dalgas.

Peter Dalgas har i mange år arbejdet for teknologifirmaet Dell, blandt andet som regional salgsdirektør. Han har desuden fungeret som selvstændig investor og rådgiver for iværksættere samt været frivillig hjælpetræner i fodboldklubben Skjold Birkerød.

Om ansættelsen af Peter Dalgas siger direktør for Konica Minolta Nordeuropa, Lars Wørzner:
– Konica Minolta er blandt de tre største inden for vores område i Nordeuropa. Den position skal ikke bare fastholdes, men udbygges. Vores strategi er vækst. Vi tror på, at der er et marked – også fremover. Og vi vil satse på at have de bedste folk på pladserne. Derfor har vi ansat Peter Dalgas til at varetage den opgave i Danmark.

Lars Wørzner tilføjer, at Konica Minolta har en meget bred produktportefølje, også inden for produktionsprint, hvor de i stigende grad satser på vækstmarkederne etiketter, emballage og andre industrielle applikationer.

Konica Minolta har 15 ansatte inden for produktionsprint i Danmark. Lars Wørzner understreger, at salget inden for produktionsprint varetages af hele salgsstyrken i Danmark med stærk support fra PP-afdelinger og kollegaer i Norden.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.