Forside / Nyheder / Ledelse / Limo Labels A/S har købt 4Labels i Hobro
Billede lånt fra 4Labels hjemmeside

Limo Labels A/S har købt 4Labels i Hobro

Med Limo Labels overtagelse af 4Labels ser vi endnu en konsolidering inden for etiketbranchen. Tilbage i 2015 fusionerede fire selskaber. De er i dag Limo Labels med produktion i Stevnstrup og Birkerød og mere end 150 ansatte og en produktion på omkring 3 milliarder etiketter årligt.

4Labels blev startet i 2006 af fire personer, der kendte hinanden fra trykkeribranchen. De fire, Søren Møller, Christian Nissen, Tom Sørensen og René Thorsen Bonde, har skabt en etiketvirksomhed baseret på fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og korte leveringstider. I 2018 byggede de nyt domicil i Onsild ved Hobro.

Limo Labels overtagelse af 4Labels er sket per 14. september i år, og selve overtagelsen er allerede igangsat. Det forventes, at samtlige 16 medarbejdere i 4Labels, ejerne samt produktionsanlægget vil være flyttet til Limo Labels adresse i Stevnstrup ved Randers inden årets udgang.

Hos Limo Labels tilbyder de allerede alle trykteknologierne, digital, flexo og serigrafi. Når 4Labels produktion er flyttet kan de fuldende porteføljen med HP Indigo maskiner og efterbehandlingsudstyr til produktion af højtforædlede etiketløsninger.

– Limo Labels A/S’ og 4Labels A/S’ kunder vil I det nye set-up få adgang til Nordens stærkeste portefølje af teknologi, trykteknologier og kompetencer, og vi glæder os til inden længe at præsentere de nye muligheder for vores samlede kundegruppe, udtaler Søren Møller fra 4Labels A/S og Asbjørn Bay-Smith, CEO Limo Labels A/S.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.