Forside / Nyheder / Ledelse / Grakoms Emballagedag med fokus på bæredygtighed

Grakoms Emballagedag med fokus på bæredygtighed

Vikiallo kampagnebanner november 2021

Når Grakom inviterer til emballagedag den 6. oktober står der blandt andet innovation og grønne løsninger på agendaen.

Fra talerrækken kan blandt andet nævnes Malene Villadsen fra Polyprint.

Polyprint A/S producerer emballage til mange forskellige kundeløsninger. I et tæt samarbejde med kunden finder vi den produktløsning, som passer bedst til det enkelte produkt, skriver de på deres hjemmeside.

Når der udvikles nye emballagetyper, arbejdes der med både design og formål, Men også med bæredygtighed, som er en naturlig del af udviklingsprocessen.

Det fortæller Malene Villadsen mere om på Emballagedagen.

Et andet emne på dagens højaktuelle program er ”green washing” og bæredygtighed. Det er to emner, der behandles af Stine Müller fra Forbrugerrådet Tænk og Danielle Brisson Berggreen fra Forbrugerombudsmanden.

Stine Müller fortæller blandt andet om ”green washing” og Forbrugerombudsmandens nye kvikguide for området.

Alle taler om bæredygtighed, men hvad er i virkeligheden bæredygtigt og hvad er troværdig og brugbar information om emballage.

På printogmedier.dk’s Eventoversigt, kan du læse mere om Grakoms Emballagedag. Herfra kan du også tilmelde dig arrangementet.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.