Forside / Nyheder / Ledelse / vikiallo udvider på tekniker-siden

vikiallo udvider på tekniker-siden

Hos vikiallo har de set frem til at kunne præsentere endnu en ny servicetekniker i virksomheden.
Det er Christian Schöpfer. Han er 32 år, bor i Hammel og er søn af Peer Kaasgaard og Gabi Schöpfer, som mange nok kender fra den grafiske branche. Blandt andet har Peer Kaasgaard været ansat i vikiallo, hvor fra han fratrådte primo 2020. Nu er det så sønnen, Christian, der skal være en del af vikiallo-familien.
Christian bruger en del af sin fritid på at lede og uddanne spejdere og på ældre engelske biler.
Den nye servicetekniker er udlært skiltetekniker/printoperatør. Han har arbejdet som produktionsleder/reparationsansvarlig og har de seneste år arbejdet som servicetekniker inden for storformatprintere.
Christian Schöpfer har gennem sit arbejde fået stor viden om farvestyring, installation, service og reparation af maskiner.
– Vi glæder os til at arbejde sammen med Christian og håber, vores kunder også vil tage godt imod ham, lyder det fra Kim Harris, indehaver af vikiallo.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.