Forside / Nyheder / Marked / God interesse for Sign&Print-messer

God interesse for Sign&Print-messer

Efter et par år, hvor arrangementer som fx fagmesser var et “no go”, så begynder der igen at ske noget. I Danmark blev Sign&Print-messen, der skulle have været afviklet i september måned i år, flyttet til maj 2022. Og der er allerede mange udstillere, der har sikret sig en stand til messen, der igen afvikles i Odense Congress Center. I Norge blev messen, der skulle have været afviklet tilbage i september 2020, flyttet til 20. – 21. oktober i år, hvor den afvikles i Oslo.

Og der er grøde i luften, selv om det er efterår. I Danmark har Canon lige afviklet to velbesøgte “Åbent Hus”-events i henholdsvis Søborg uden for København og i Vejle. Begge steder var stemningen absolut fyldt med positivitet, og interessen for at studere udstyret var stor, og langt mere end høflig interesse.

Også den norske messe har gode vibrationer. Der er mere end 40 udstillere, der blandt andet vil præsentere 34 forskellige produkter inden for print og hele 41 inden for storformat. Og der er også udstillere med software, som nok er et af de allervigtigste områder for virksomhedsejere, der vil øge effektiviteten i virksomheden.

Men det mest positive signat fra Oslo-messen er antallet af tilmeldte besøgende. Hvis tilmeldingerne fortsat kommer i samme tempo, vil det blive en absolut velbesøgt messe.

Der kan arrangeres mange online events og produktpræsentationer, men det bliver aldrig det samme, som når der på en messe kan opleves flere forskellige produkter, præsenteret i samme hal, og at tale med konsulenterne face-to-face er nu noget helt andet end via en skærm. Og så skal vi heller ikke glemme netværket mellem kolleger og konkurrenter. Det er yderst værdifuldt. Der er grøde i luften, på trods af årstiden 🙂

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.