Forside / Nyheder / Kommunikation / Bliv opdaget af såvel nye som gamle kunder

Bliv opdaget af såvel nye som gamle kunder

Der findes formentlig kunder, der ikke kender din virksomhed. Der findes måske også kunder, der kender din virksomhed, men som ikke ved, at du kan det, de har brug for. Undgå dette – og bliv en del af trykkeriguiden.dk og skilteguiden.dk.

Trykkeriguiden.dk og skilteguiden.dk er en ny service der tilbydes trykkeri- og skiltevirksomheder for at give større synlighed i markedet og som stilles gratis til rådighed for tryksagskøbere. Hvis du tilmelder din virksomhed inden den 31. december 2021, vil søgbarhed i guiden være gratis frem til 30. juni 2022. Herefter koster det 300 kroner halvårligt eller 500 kroner helårligt at være en del af guiden.

Forskelloge søgekriterier giver mulighed for at finde den rigtige virksomhed til opgaven.

Hvad skal du gøre?

Du skal gå ind på trykkeriguiden.dk og oprette en bruger. Derefter skal du tilknytte en eller flere virksomheder i trykkeri- og/eller skilteguiden. Enten ved at vælge en fra listen eller oprette en ny. Så vælger du, hvilke produkter, ydelser, teknologier og mærkningsordninger din virksomhed skal stå på mål for og kan til sidst uploade et logo og skrive en kort tekst om din virksomhed.

Hvad koster det?

I første omgang ikke noget. Hvis man tilmelder sig guiden inden udgangen af 2021, vil første halvår 2022 være gratis. Herefter vil der blive opkrævet et gebyr på 300 kroner pr. halvår/500 kroner pr. helår pr. guide eksklusive moms. Abonnementet kan til enhver tid opsiges.

Hvem er den for?

Trykkeriguiden.dk og skilteguiden.dk er for de indkøbere som ønsker et større udvalg, når de skal træffe beslutninger om, hvor de skal lægge deres indkøb. Vi vil hjælpe dem ved at give dem et samlet og større overblik.

Hvordan markedsføres guiden?

Guiden vil hen over vinteren blive markedsført på en eller flere markedsføringsfolkets nyhedsplatforme, overfor brancheforeninger, i relevante grupper på sociale medier samt på Print og Mediers platforme.

Hvordan ajourføres guiden?

Det gør I selv, så snart I har noget I vil tilføje eller ændre. Via jeres login kan I altid ændre på søgekriterierne.

Klik ind på trykkeriguiden.dk eller skilteguiden.dk allerede i dag og bliv en del af de søgbare trykkeri- og skiltevirksomheder.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.

Skriv et svar

Din e-mail vil ikke være synlig.Tvungne felter er markerede *

*