Forside / Nyheder / Kommunikation / FESPA: Hvor er de alle sammen henne?

FESPA: Hvor er de alle sammen henne?

Der var god plads i gangene.

Der var med bange anelser at jeg nærmede mig FESPA-messen i Amsterdam. Jeg ankom med toget og ville normalt bare følge strømmen hen mod messen. Men der var ingen strøm at følge og knap nogle farverige skilte til at vise vej. Hvor var de alle sammen henne?

Det blev kun lidt bedre, da jeg kom helt hen til indgangen. Der stod nogle få folk udenfor, men der var absolut ikke kø nogen steder. Det skal retfærdigvis siges, at jeg først ankom over middag og derfor havde misset myldretiden.

Indenfor var der linet op efter alle kunstens regler, om end der var lidt tomt i hjørnerne og i enderne af udstillingshallerne. Men der var folk til stede, uden at man gik og trådte i hinanden. De første udstillere jeg talte med udtrykte også en lille tilfredshed med besøgstallet indtil da. Det bliver lidt spændende at se, hvor det ender.

Jamen, er det ikke..

Ole Solskin? Jo, sørme. Han var blevet hevet hjem fra pensionisttilværelsen og golfbanen for at påtage sig rollen som Sprechtallmeister eller Master of Ceremonies for World Wrap Masters.

Ole Solskin var endnu engang at finde på World Wrap Masters standen, nu som spechtallmeister.

Med vanlig entusiasme og godt humør gav han den som ”The Grumpy Old Wrapper”. Det betød opsang og provokerende spørgsmål til alle dem som stimlede sammen omkring scenen for World Wrap Masters. For har de fx tænkt over, hvad der vil ske, når man ikke længere kan få PVC-folie fordi olieforbruget vil falde og råvaren til PVC forsvinde?

Når Ole lader sig lokke frem på scenen igen er det, som han siger, fordi, at dem der har evnerne er forpligtiget til at give deres viden videre. Og kort efter var han på scenen, som optakt til en præsentation af en tilsyneladende ny måde at påføre folie på krumme flader og undgå, at spændingen i folien kommer til at ligge i kanterne.

Inden jeg forlod Ole Solskin, spurgte jeg ham om PVC-fri folier, nu da han mener, at vi får mangel på PVC-folier. Han sagde:
–· Det er mærkeligt at definere et produkt på noget der ikke er i det, for hvad er der så i? Noget må der jo være, siden man kan tage fx en EPA og gøre den blød som PVC. Den er fra naturens hånd hård. Men jeg ved det ikke, jeg følger det ikke så tæt længere. Men vi skal tænke os om og ikke bare løbe efter en fiks idé.

Der vil de følgende dage komme yderligere reportager fra FESPA.

Med vanlig entusiasme og humør samlede Ole Solskin både et stort publikum og delte stikpiller ud til højre og venstre.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.

Skriv et svar

Din e-mail vil ikke være synlig.Tvungne felter er markerede *

*