Forside / Nyheder / Marked / InterMail har overtaget Selected Media Advisory

InterMail har overtaget Selected Media Advisory

InterMail A/S er en virksomhed, der baseret på data, arbejder med både digital og papirbaseret kommunikation. Virksomheden har mere end 40 års erfaring. De præsterede et meget flot regnskab for perioden 2020/21. Det er specielt den digitale kommunikation, der skaber vækstresultatet.

Sidste år købte de rådgivningsvirksomheden Response Optimizer. Nu har de med deres øget fokus på deres digitale afdeling overtaget Selected Media Advisory, som er et digitalt bureau, der gennem en årrække har tilbudt strategisk rådgivning inden for områderne: SEM, SEO, Website og Sociale medier.

– De er drønskarpe til leadgenerering og til at skabe digital trafik og engagement, udtaler InterMails CEO Anders Ertmann.

Med overtagelsen følger fem medarbejdere, Daniel, Philip, Anders, Erdem og Julia, der blev en del af InterMail fra oktober måned.

Et perfekt match med store fordele

Anders Ertmann – CEO InterMail A/S

– Sammen deler vi vision om at kunne håndtere den fulde kunderejse fra start til slut for at kunne tilbyde den bedst mulige kundeoplevelse, udtaler Anders Ertmann.

En af InterMails services har gennem mange år været at hjælpe kunderne med at systematisere indkomne leads ved at opsætte marketing automations og integrere dem i CRM og andre relevante programmer.

Med Selected Medias kompetencer kommer nu hele den forudgående trafikdel på, som skal generere de permissions, der senere kan arbejdes videre på og konverteres til kunder. Dermed bliver InterMail i stand til at levere en komplet og funktionel løsning til kunderne.

– Med overtagelsen kan vi nu tilbyde en ’end to end’ service for vores kunder. De behøver kun at henvende sig ét sted og vi er meget tilfredse med at kunne håndtere den fulde kunderejse, slutter Anders Ertmann.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.

Skriv et svar

Din e-mail vil ikke være synlig.Tvungne felter er markerede *

*