Forside / Nyheder / Marked / Åbent Hus hos vikiallo i Kolding
vikiallos domicil i smuk solopgang

Åbent Hus hos vikiallo i Kolding

Vikiallo kampagnebanner november 2021

Efter en pause med sociale arrangementer, er vikiallo nu på banen med et brag af et åbent hus-arrangement.

Der bliver præsenteret nyheder.

Blandt nyhederne er der bl.a. en helt ny DTF printløsning til tekstiler. To nye flatbedprintere: En fra Roland og en fra Epson. En pakkeløsning med Epson labelprinter, konturskærer og opruller. Et nyt alternativ til solfilm. Nye transfers fra B-Flex og mange maskiner fra Graphtec, Epson, Roland, Obelisk og Tractus. Derudover er der nye printmedier lavet med 80% genbrugsplast, ny udgave af Caldera RIP og selvfølgelig live demoer på maskiner og værktøj, samt noget godt til ganen.

Alle er velkomne uden tilmelding, men hvis I ved, hvor mange I kommer, så bliver de glade hos vikiallo for en melding af hensyn til mad og drikke. Læs mere på vores eventkalender

Hvornår?

Der er hele to muligheder for at tage en tur til Kolding. vikiallo holder åbnet hus både den 3. og 4. november 2021. Begge dage fra kl 9-17

Print og Medier tager også en tur til Kolding, så vi kan berette lidt om nyhederne efterfølgende.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.