Forside / Nyheder / Kommunikation / Gå-hjem-møde: Slut Corona – og hva’ så?

Gå-hjem-møde: Slut Corona – og hva’ så?

Vikiallo kampagnebanner november 2021

Selv om det tilsyneladende ikke er helt slut med Corona, vil vi prøve at tage pulsen på branchen. Det sker ved at stille en række virksomheder de samme spørgsmål. Om deres vej gennem Corona og hvad de tror det betyder for både dem og branchen. Du kan være med til dette gratis-arrangement. Hurtig tilmelding påkravet, da der er begrænset plads.

Arrangementerne afvikles over to eftermiddage hos henholdsvis Amstrup Skilte i Fredericia den 23. november fra 16-18 og den 25. november hos Scandinavia Print Group i Vallensbæk ved København ligeledes fra 16-18.

Indlægsholdere

Den 23. november vil du høre direktør Vibeke Amstrup fra Amstrup Skilte, Ole Olsen fra MV Tryk og Henrik Frydendahl fra LaserTryk i vest.

Den 25. november vil Esben Mols Kabel fra Scandinavian Print Group, Carsten Gram fra PrinfoParitas og Claus Tvangsø fra Claus Skilte og Reklame fortælle om deres oplevelser og holdninger.

Tilmelding

Du kan læse mere på dette link, hvor du også kan tilmelde dig.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.