Forside / Nyheder / Visutech bliver forhandler af Kyoceras produktionsprintere
Vindhesh Kumar, General Manager Kyocera Document Solutions Danmark, Takuya Marubayashi, President Kyocera EMEA, Jan-Olof Jungersten, VD Visutech

Visutech bliver forhandler af Kyoceras produktionsprintere

Vikiallo kampagnebanner november 2021

Visutech, der blandt andet er forhandler af HP’s digitale Indigo offsetmaskiner i Skandinavien, har nu tilføjet endnu en digital produktionsmaskine til deres sortiment. Det er den vandbaserede inkjetserie Kyocera TASKalfa Pro 15000c.

– Vi har været omhyggelige i vores valg af samarbejdspartnere, og med Visutech får vi en af ​​Nordens mest fremtrædende leverandører af digitale produktionsløsninger, med lang erfaring og stor teknisk ekspertise. Det får os til at føle os sikre i vores valg af Visutech som distributør for vores produktions-inkjet i Skandinavien, siger Johan Fensby, Country Manager hos Kyocera Document Solutions Nordic, og Visutechs administrerende direktør fortsætter:

– Kyoceras inkjet maskiner passer godt som supplement til vores eksisterende udvalg af digitale offset-maskiner. Vi udvider vores tilbud og fortsætter med at tilføje værdi til vores kunder. Sammen øger vi muligheden i forhold til digital fleksibilitet, både med højeste offset kvalitet og nu også med inkjet til store oplag til virkelig lave driftsomkostninger. Det bliver nu “det bedste fra begge verdener” for vores kunder.

Kyocera Pro TASKalfa 15000c er ikke blot en maskine med lave driftsomkostninger og lavt strøforbrug, det er også en kraftig og hurtig produktionsmaskine, der kan klare 150 sider i minuttet. Kyocera er også en driftsikker løsning, og Kyocera er anerkendt i trykbranchen for blandt andet deres printhoveder, som benyttes i en række andre inkjetløsninger. Kyocera Pro TASKalfa 15000c giver også mulighed for en række inline efterbehandlingsløsninger.

Henrik Dencker fra Visutech. I baggrunden ses en Indigo

– Det er en løsning, der komplementerer vores Indigo-maskiner. Hvis kunderne har brug for en maskine, der kan køre opgaver med en lavere farvedækning, er Kyocera-løsningen svaret. Den er økonomisk i drift og meget velegnet til opgaver som fx direct mails, kataloger, manualer, indlægssedler, magasiner, bøger og øvrige reklameprodukter, hvor behovet for farvedækning er lidt lavere, fortæller Visutechs danske sales executive Henrik Dencker, og han fortsætter:

– Det er en løsning, der kan udfordre de tonerbaserede maskiner på opgaver med behov for lavere farvedækning. Hvis der er trykkerier, der fx arbejder med direct mail eller transaktionsprint, der ønsker at skifte fra toner til inkjet, så kan vi hjælpe med nogle beregninger, der viser driftsomkostningerne ved overgang til en Kyocera-løsning.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.