Forside / Nyheder / Marked / Fespa wrapping-mesterskab i Danmark

Fespa wrapping-mesterskab i Danmark

Marabu kampagnebanner – maj 2022

Danmarks bedste wrapper, der ville få direkte adgang til Fespa World Wrap Masters skulle have fundet sted på den planlagte Sign&Print-messe, der skulle have været afholdt i september i år. Grundet Corona-situationen blev messen udskudt til maj 2022, og Fespa-mesterskaberne finder sted sidst i maj måned næste år.

Derfor har Fespa Danmark besluttet at afholde et selvstændigt World Wrap Mesterskab i Danmark tidligere på foråret, så vinderen kan nå at planlægge sin deltagelse i verdensmesterskabet i Berlin, hvor Fespa afholdes næste år 31. maj – 3. juni.

Fespa Danmark har igen lagt dommeropgaven i hænderne på Ole Solskin, der nok ikke helt kunne undvære ”savsmuldet i wrapping-manegen”, som han for et par år siden valgte at forlade.

Så nu kan alle ”wrappere” begynde at overveje deres deltagelse i det danske wrappingmesterskab, som både er lærerigt og giver et godt netværk, udtaler Ole Solskin i en artikel i branchemagasinet Grakom.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.