Forside / Nyheder / Marked / Heidelberg og Gallus dropper Labelexpo
Billedet er lånt hos Gallus (PhotoCopyright).

Heidelberg og Gallus dropper Labelexpo

Heidelberg og Gallus har besluttet ikke at deltage i Labelexpo Europe i april 2022 i Bruxelles. Det har været en tung beslutning, da Gallus har altid har været en stor udstiller på Labelexpo og har nydt godt af et særdeles godt samarbejde med arrangøren, skriver de i en pressemeddelelse.

Årsagen er den alvorlige mangel på mikrochips, elektroniske dele og mange andre komponenter der giver forlængede leveringstider på tværs af de fleste industrier.

Gallus har derfor besluttet, at samtlige tilgængelige komponenter skal gå til kundemaskiner, der allerede er sat i ordre. Gallus har haft et godt år, hvor der er solgt rigtig mange maskiner, og man føler ikke, det kan forsvares at stille op med nye maskiner på messen, samtidig med at man risikerer forsinkelser på allerede bestilte kundemaskiner.

I stedet inviteres interesserede kunder til at deltage i et Label Day arrangement i Heidelberg i Tyskland d. 25. april 2022 – Dagen før Labelexpo messen i Bruxelles åbner. Tanken er, at man slår et smut forbi Heidelberg, når man alligevel er på farten. Der er arrangeret bustransport fra Heidelberg til Bruxelles mandag eftermiddag.

På Label Day kan man opleve følgende:

Narrow web teknologi:

  • Gallus Labelfire 340, digital hybrid etiketmaskine
  • RCS 430 til trykte printkort (printed electronics)
  • Digital UV blæk udvikling – Break-out session
  • Labelfire digitale etiketapplikationer – Break-out session

Arkoffset til vådlims-etiketter

  • Speedmaster XL 106-8+LYYL med CutStar sheeter og FoilStar koldfoliering
  • Speedmaster CX 75 til etikettrykning i ark
  • Inpress Control in-line måling af “opaque white”
  • Polar DC-12 etiket kanonstans-system
  • Cristala – “Brand Protection system” til etiketter

Gallus har desuden besluttet at etablere et nyt event- og democenter i deres hovedkvarter i St. Gallen, Schweiz, hvor de i slutningen af 2022 kan vise deres nye produkter i produktion. Gallus regner med, at de er tilbage igen på Labelexpo i september 2023.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.