Forside / Nyheder / Ledelse / Plotteriet i Aarhus investerer og udvider
Troels Heiberg Frandsen, indehaver af Plotteriet

Plotteriet i Aarhus investerer og udvider

Plotteriet er et mindre digitalt trykkeri midt i Aarhus, hvor de bor i stueetagen af nogle af Dansk Film Fabriks smukke gamle bygninger. Her nørder de med papir, farveindstillinger og print. At stifteren og indehaveren Troels Heiberg Frandsen er uddannet arkitekt fornægter sig ikke i deres tilgang til opgaverne.

De startede med det mest nødvendige udstyr, og mere er løbende kommet til. I dag er der fyldt godt op i lokalerne. Der er absolut ikke er plads til mere. Så da de nu også har investeret i en digital skære/falsemaskine, som kan figurskære og lave bukkestreger på det meste, samt en Xerox Iridesse, var det nødvendigt at finde nye lokaler.

– Vi er vokset ud af rammerne i Dansk Film Fabrik så midt i april flytter vi til noget nyt og større men stadig bynært lige nord for Frichsparken. Vi ser frem til at byde kunderne velkommen i de nye lokaler, og vi lover, at det bliver godt, fortæller Troels Heiberg Frandsen.

De nye lokaler, som er den tidligere Rammefabrikken Jyden, ligger i Åbyhøj ErhvervsCenter, så Plotteriet vil fortsat bo i en fabrik fra det gamle Aarhus’ erhvervshistorie, men de får dobbelt så meget plads.

På det private plan har Troels Heiberg Frandsen i øvrigt også udvidet. Han er sammen med Janni Schou Pedersen, som også er arkitekt og en del af Plotteriet, sidste år blevet forældre til tvillinger.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.