Forside / Nyheder / Marked / Kartonsortimentet Invercote godkendt til Svanemærket
Billedet er lånt hos Holmen Iggesund.

Kartonsortimentet Invercote godkendt til Svanemærket

Hele kartonsortimentet Invercote fra Holmen Iggesund er nu godkendt ifølge de gældende kriterier for Svanemærkning. Det betyder, at Invercote Creato, Invercote G og Invercote Duo er godkendte til at indgå i svanemærkede tryksager, når de sælges af Antalis. Desuden er de FSC® eller PEFC certificerede.

Michael Thorvaldsson, Antalis Product Manager Print Scandinavia.

– Dette er et vigtig skridt i den rigtige retning og noget, som vi har samarbejdet om med vores partner Antalis. Holmen Iggesund og Invercote produkterne er bæredygtige produkter i forhold til alle aspekter, og det understreges nu med denne godkendelse. Samtidig skaber det merværdi for slutkunderne, siger Michael Fridvall, Key Account Manager for Holmen Iggesund.

– Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere Invercote homogenkarton (SBB) som godkendt ifølge svanemærkets kriterier. Vi sætter stor pris på samarbejdet med Holmen Iggesund i processen med at løfte det fælles miljø- og bæredygtighedsarbejde, udtaler Michael Thorvaldsson, Product Manager Print Scandinavia.

Overskriften er rettet den 10. januar, da den oprindelige tekst lod forstå, at Invercote er Svanemærket. Det er ikke tilfældet. Det er godkendt til at indgå i Svanemærkede produkter.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.