Forside / Nyheder / Ledelse / Erfaren leder skifter adresse

Erfaren leder skifter adresse

Marabu kampagnebanner – maj 2022

Efter mange år i Knudtzon Graphic som både direktør og salgschef forlader Jens Pedersen den mere traditionelle grafiske branche for at blive projektleder hos Skandinavisk Display og POS.

– Vi er utroligt glade for at kunne byde velkommen til vores nye kollega Jens Pedersen.
Jens startede d. 3. januar i en stilling som Project Manager, og har arbejdet i den grafiske branche i mere end 35 år. Vi ser frem til samarbejdet, og glæder os til at præsentere Jens for vore kunder og samarbejdspartnere, skriver SDP i et opslag på LinkedIn.

Jens Pedersen er udlært reprofotograf hos MultiScan og arbejdede sig frem til at være produktionsleder, da virksomheden i 1998 blev overtaget af Knudtzon Graphic. Her startede han som som produktionsleder og IT-ansvarlig inden han overtog direktørposten i 2005. I 2016 købte Scandinavian Print Group Knudtzon Graphic, hvor Jens Pedersen fortsatte som direktør indtil udgangen af 2021.

Jens Pedersen siger om sit nye arbejde:
– Efter mange år i den grafiske branche ser jeg frem til at bruge mine erfaringer hos Skandinavisk Display & POS. Jeg er særligt engageret i processerne indenfor salg, produktion og indkøb og er vant til at bære mange kasketter. God rådgivning og at sikre ordentlig kvalitet til tiden er en vigtig del af mit DNA. Jeg elsker udfordringer og glæder mig til at servicere jer på jeres næste projekt.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.