Forside / Nyheder / Ledelse / Per Nørhaven er blevet Ridder af Dannebrog

Per Nørhaven er blevet Ridder af Dannebrog

Marabu kampagnebanner – maj 2022

Dannebrogsordenen blev stiftet tilbage i 1671 af Christian V, der var regent i Danmark. Dengang kunne ordenen tildeles adels- og embedsfolk.

Senere ændrede Christian VI det således at også videnskabsmænd, kunstnere og erhvervsfolk kunne få tildelt Dannebrogsordenen, der nu også kunne tildeles i flere grader. Det er dog i dag ret sjældent, at ordenen tildeles repræsentanter fra erhvervslivet.

Men nu er bogtrykker Per Nørhaven netop blevet Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II. Per Nørhaven, der fylder 76 år, er uddannet bogtrykker, startede tilbage i 1971 sammen med sin far trykkeriet Nørhaven A/S.

Det er en flot udnævnelse, og det er ikke kun hos Nørhaven A/S, de er stolte. Det er branchen og Print og Medier også. Vi sender et stort TILLYKKE med Ridderkorset.

Først i 1951 blev det i øvrigt muligt også at tildele Dannebrogsordenen til kvinder.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.