Forside / Nyheder / Kommunikation / vikiallo bruger kendte og video til at præsentere udstyr

vikiallo bruger kendte og video til at præsentere udstyr

Marabu kampagnebanner – maj 2022

Hos vikiallo i Kolding har de taget video-mediet i kombination med “branche-kendisser” ind som et markedsføringsredskab. Det har ført til en video med legender fra Wrap Institute.

– Vi er stolte af at kunne præsentere en video, med Justin Pate og Rainer Lorz. De viser, hvordan man bruger udstyr fra vikiallo. De er meget begejstrede og har investeret tid og penge i at have udstyret i deres showroom i München. De vil også være en forhandler af udstyret fremover, fortæller vikiallo.
 
Videopræsentationen handler om SpeedApplicator, der gør applikering hurtig og let, samt VinylRemover der sparer tid og får styr på affald ved folieoppilning. Begge produkter er udviklet af Thomas Sandagaard og distribueres gennem vikiallo. De vises også med de helt nye WorkStation borde, der er højdejusterbare og på hjul.
 
På videoen præsenterer også det ergonomiske SignmakerTable. Arbejdsbordet der kan hæves/sænkes/vippes. Med skæreunderlag, strømudtag, batteri, sidehylder og rulleholder. Bordet er udviklet af Mike Sondaj Sørensen.
 
– De tre værktøjer tilsammen letter produktion af folie og print og sparer tid og ondt i ryggen, så sig til, når vi må fortælle dig mere om disse geniale værktøjer, slutter vikiallo.
 
Se videoen her

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.