Forside / Nyheder / Kommunikation / Nilpeter dropper messedeltagelse i 2022

Nilpeter dropper messedeltagelse i 2022

Marabu kampagnebanner – maj 2022

– Baseret på erfaringerne fra virkningen af COVID-19-pandemien de seneste to år, vil vi fortsætte vores succesfulde fokus på virtuel promovering. Derfor har Nilpeter besluttet ikke at udstille på messer i 2022, oplyser Jakob Landberg, salgs- og marketingdirektør, Nilpeter A/S.

Deltagelse i udstillinger og messer kræver et stort engagement og en stor forberedelse fra maskinproducenternes side. Med usikkerheden i forbindelse med spredningen af nye varianter af COVID-19, finder Nilpeter det ikke i deres interesse at deltage i dette års messer. De vil i stedet fokusere på salgsrelaterede aktiviteter i Nilpeters teknologicentre i Danmark, USA, Indien, Thailand og Brasilien.

– Vi har prioriteret sundhed og sikkerhed for vores personale, salgspartnere og helt sikkert kunder, mens vi har intensiveret produktudviklingen – nemlig FA-26 og MO-Line FUSION – begge introduceret under pandemien. Denne strategi vil blive videreført i løbet af dette år, siger Jakob Landberg.

– I det seneste halve år har den globale komponentmangel vist sig at være en udfordring. Det har resulteret i lange leveringstider på vores produkter samt betydelige prisstigninger på råvarer og komponenter. Al tilgængelig presseproduktionskapacitet vil blive prioriteret i forhold til at opfylde vores kunders leveringskrav, slutter Jakob Landberg og tilføjer – at Nilpeter ser frem til at udstille på fremtidige udstillinger, når omstændighederne tillader det.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.